RE: Vil det være mulig for Norge å ta Skottlands plass i Storbritannia etter Brexit? Vil det da bli lettere for oss å bli kvalifisert til EM i fotball?

Håper på svar

International Minor Twit Asked on 2016-06-27 in Sport.
Add Comment
5 Answers

Takk for spørsmålet ditt International! Det er en glede å motta søket, og også vår glede å svare deg på Norsk. Selvfølgelig hvis du er Spansk kan du ikke forstå svaret, men la oss håpe at det ikke er tilfelle.

Brexit har kastet opp mange spørsmål har det ikke? Og fotball har faktisk blitt berørt. Allerede den strålende engelske landslaget har blitt dumpet ut av de europeiske Champions av den mektige gjæret-måke spise islendinger!

Vi tror at hendelsene sist fredag morgen førte til at engelske lag til å tro at de burde komme hjem tidlig, og så spilte i går kveld med en grad av mangfoldige ganger sjelden sett i den moderne verden.

I virkeligheten gjennom, deres prestasjoner var en av poesi, artisteri og skjønnhet. En fotball ballett på linje med Svanesjøen . Bortsett fra dette var en tragedie spilt av 11 menn som syntes å ha bare møtt på parkeringsplassen 15 minutter før kampstart .

Jeg kan se hvorfor du ønsker Norge å erstatte Skottland i Storbritannia. Og mens vi ville være glad for å dele dine Overflod naturressurser av olje, mineraler, tømmer, sild, troll og ekstrem Heavy Metal jeg frykter planen kan mislykkes for følgende 3 grunner:

  1. Skottland er søppel på fotball og har ikke kvalifisert for noe for aldre. Du ville bare være å erstatte dem på etterbehandling tredje i sin kvalifiseringsgruppe.
  2. Sepp Blatter ikke lenger kjører FIFA, slik at du ikke bare kan slå opp i Zürich med en brun papirkonvolutt stappet full av kontanter lenger.
  3. Det er bare to grunner

Så i stedet jeg ønsker alle dere nordmenn til å påberope minnene om dine største spillere:

Erik Mykland

Erik Mykland

Kjetil Rekdal

Kjetil Rekdal

Thorbjorn Svenssen

Thorbjorn Svenssen

Odd Iversen

Odd Iversen

Sonia Henie

Sonia Henie

I tillegg til Flo, Solskjær, den andre Flo, Berg, Pedersen, en annen Iversen, Fjørtoft (selv om han var søppel på Swindon) og big Erik Thorstvedt !

Zlatan Ibrahimovic har pensjonert, Sverige er på lysbildet. Norge vil stige igjen!

Intertwit.com spår med en stor grad av sikkerhet og myndighet som Norge vil ha økt fra 51ste i FIFA rankingen til topp 30 innen 2018. Det er en Intertwit.com løfte *

* Intertwit.com løfter er ikke verdt papiret de er ikke skrevet på.

Chief Twit Answered on 2016-06-28.
Add Comment

Your Answer

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.